U mogućnosti ste odabrati:

• plaćanje pouzećem gotovinski prilikom isporuke
• platnim karticama prilikom kupnje na web stranici
 

Plaćanje pouzećem
Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno naručili putem naše web stranice www.underarmour.hr, plaćanje narudžbe vrši se isključivo u gotovini u eurima, na ruke dostavljaču naše partnerske dostavne službe koju birate u košarici i koja Vam donosi pošiljku.

Plaćanje karticama
Narudžbu možete platiti pomoću Visa kartice, Diners, MasterCard ili Maestro platne kartice. Karticu mora odobriti banka izdavatelja za online (internetsko) plaćanje.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja, bit ćete preusmjereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja. Sigurnost podataka tijekom kupnje jamči procesor platnih kartica MONRI WSPay, tako da se kompletan postupak plaćanja provodi na web stranici banke. Podaci o vašoj platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sustavu.


Na ovoj stranici je potrebno da unesete sljedeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

 

*Unos i verifikacija podataka provode se isključivo između korisnika kartice i banke izdavatelja, a internetski trgovac nema pristup podacima koji se razmjenjuju.

Prilikom unosa podataka platnih kartica, povjerljivi podaci prenose se putem javne mreže u zaštićenom (šifriranom) obliku pomoću SSL protokola i PKI sustava, kao trenutno najmodernije kriptografske tehnologije. Sva plaćanja izvršit će se u eurima (EUR). Ako se plaća platnim karticama stranih banaka izdavatelja, iznos transakcije u EUR pretvorit će se u valutu namire Banke (EUR) prema tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertirani iznos pretvorit će se u vašu lokalnu valutu prema tečaju koji primjenjuju operatori platnih kartica. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti EUR. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i stranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online kartičnog plaćanja putem e-trgovine Under Armour mora ispunjavati sljedeće uvjete:

- Dostava robe moguća je samo na području Republike Hrvatske, na adresi navedenoj u narudžbi.
- Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.
U slučaju dodatnih pitanja možete nas kontaktirati putem online obrasca na linku KORISNIČKA PODRŠKA  ili pozivom na 0800900877

Karticu mora odobriti banka izdavatelja za online (internetsko) plaćanje. Prilikom online narudžbe, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja, bit ćete preusmjereni na stranicu Intesa banke, koja je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja. Podaci o vašoj platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sustavu.

Na ovoj stranici morate unijeti sljedeće podatke:: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

*Unos i verifikacija podataka provode se isključivo između korisnika kartice i banke izdavatelja, a internetski trgovac nema pristup podacima koji se razmjenjuju.

 

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti EUR. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i stranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online kartičnog plaćanja putem e-trgovine Under Armour mora ispunjavati sljedeće uvjete:

- Dostava robe moguća je samo na području Republike Hrvatske, na adresi navedenoj u narudžbi.
- Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


Želimo vam uspješnu kupnju.