Zamjena veličine ili povrat novca

Ukoliko ste nakon primitka isprobali artikl i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite vratit artikl, molimo Vas da postupite prema dolje opisanim procedurama.

Uvjet za zamjenu je da se artikl vrati u istom stanju u kojem je isporučen i da nije prošlo 14 dana od isporuke.

PROCEDURA ZA ZAMJENU VELIČINE ARTIKLA

Molimo Vas da pripremite sljedeće podatke:

• Broj Vašeg računa-otpremnice (esir broj u gornjem lijevom uglu računa)

• Šifru artikla i veličinu koju želite zamijeniti

• Veličinu za koju želite zamijeniti Tražene podatke možete dostaviti na email ili kontaktirat nas na podatke iz KORISNIČKA PODRŠKA  email: online@eshop.underarmour.hr

PROCEDURA ZA POVRAT NOVCA

Molimo Vas da pripremite sljedeće podatke:

• Broj Vašeg računa-otpremnice (esir broj u gornjem lijevom uglu računa)

 • Šifru artikla i veličinu koju želite zamijeniti

• Podatke ispod možete dostaviti na email ili kontaktirat nas na podatke iz KORISNIČKA PODRŠKA, email: online@eshop.underarmour.hr

Molimo pripremite sljedeće podatke:
• račun koji je priložen artiklu,
• IBAN računa na koji će se isplatiti kupoprodajni iznos.

Priložite tražene podatke u paketu zajedno s vraćenim artiklom. Obrazac je dostupan na linku

Naručeni artikl, bez prethodnog kontakta i dogovora s operaterima korisničke podrške putem poziva ili ispunjavanjem obrasca na linku koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno mijenjati za drugu veličinu ili tražiti povrat sredstava u nekom od maloprodajnih objekata Under Armour ili slati na adrese koje su navedene na računu-otpremnici.

ROK ZAMJENE

Rok za zamjenu veličine artikla ili zamjene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahtjeva od strane kupca, a nakon primitka proizvoda.

TROŠKOVI ZAMJENE

Troškove dostavne službe prilikom zamjene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

NAPOMENA: Potvrdom narudžbe, klikom na dugme POTVRDI NARUDŽBU, suglasni ste s uvjetima zamjene veličine artikla i zamjene artikla za drugi."