Nakon potvrđene narudžbe, ukoliko postoje dodatne informacije, pojašnjenja ili nejasnoće oko unesenih podataka, javite nam se telefonom, mailom ili preko društvenih mreža.

Provjerit ćemo vaš upit i povratno ćemo Vas kontaktirati.

Molimo Vas za razumijevanje tokom perioda sniženja. Zbog velikog interesa i velikog broja narudžbi, moguće je kašnjenje.

Kako bi se osigurala što brža dostava, isporuka narudžbi s više artikala odrađuje se direktno iz trgovine u kojoj je artikl na stanju te možete očekivati isporuku u više paketa.
Za ovakav način isporuke ne snosite nikakve dodatne troškove poštarine.
 
Dostava na Vašu adresu

Dostavljači Overseas Expressa  pošiljke dostavljaju na adresu za isporuku kroz 3 do 7 radna dana, u periodu od 8:00 do 16:00 sati. Molimo Vas da u tom periodu osigurate da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizualno pregledati paket, da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ako primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, utoliko slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavljaču dostavnicu/adresnicu.

Uobičajena praksa je da Vas dostavljač, ako Vas ne zatekne na adresi, nazove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke. Ako Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo Vas, kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka je besplatna za sve narudžbe iznad 50 €. Za manje narudžbe troškove dostave, u iznosu od 4 €, snosite Vi.
 
 

Dostava u Overseas Express shop

430 lokacija partnera Overseas Express dostavne službe stoji Vam na raspolaganju kao pick up lokacija za Vašu narudžbu. Odlična pokrivenost i rasprostranjenost omogućit će Vam lako i jednostavno preuzimanje pošiljke u slučajevima kada Vam isporuka na kućnu adresu ne bi bila odgovarajuća.

Nakon isporuke paketa u OEX shop, od strane Overseas dostavne službe ćete zaprimiti obavijest purem Viber/SMS poruke ili maila te ćete paket moći slobodno preuzeti unutar radnog vremena odabranog OEX shopa.

Prilikom prikupljanja narudžbe obavezno priložite informaciju o broju paketa te ponesite osobni identifikacijski dokument kao potvrdu vjerodostojnosti.

Opcija dostave u OEX shop je besplatna za narudžbe u iznosu većem od 50 €, dok se kod narudžbi iznosta manjeg od 50 € naplaćuju troškovi dostave u iznosu 4 €.