Vaša narudžba je potpuno sigurna!

U KVANTUM SPORT ZG d.o.o. cijenimo vašu privatnost, stoga brinemo o vašim podacima.

Svi preneseni podaci su sigurni i ni pod kojim uvjetima neće biti proslijeđeni trećoj strani, što osigurava potpuno siguran rad i suradnju sa KVANTUM SPORT ZG d.o.o.

Prilikom unosa podataka o platnim karticama, povjerljivi podaci se javnom mrežom prenose u sigurnom (kriptiranom) obliku korištenjem SSL protokola i PKI sustava, kao trenutno najsuvremenijih kriptografskih tehnologija.

Sigurnost podataka tijekom kupnje jamči izvršitelj platnih kartica pa se cijeli proces odvija na web stranici banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni unašem sustavu.

Zaštita osobnih podataka

Za uspješnu obradu vaše narudžbe potrebni su nam Vaše ime, prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Uz pomoć ovih informacija moći ćemo isporučiti željenu robu i obavijestiti Vas o trenutnom statusu narudžbe.

Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima i podatke potrebne za poslovanje i informiranje korisnika u skladu s dobrom poslovnom praksom i za pružanje kvalitetne usluge.

Registracija na web stranici znači pristanak korisnika da mu se pošalje e-mail ili da ga se kontaktira telefonom. Klijentima pružamo mogućnost odabira brisanja osobnih podataka iz naše baze podataka.

KVANTUM SPORT ZG d.o.o. će Vaše osobne podatke koristiti isključivo za tehničku administraciju web stranice ili za komunikaciju s Vama. Tvrtka neće prenositi podatke koje posjeduje trećim stranama ili tržištu. Zaposlenici tvrtke dužni su poštivati povjerljivost Vaših podataka.

Nikada nećemo zloupotrijebiti vaše privatne podatke.

Vaše podatke za kontakt nećemo prosljeđivati trećim stranama osim ako to ne zahtijeva zakon.

Osim toga, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo informacije o proizvodima koje naši posjetitelji traže i kupuju te o web stranicama koje posjećuju. Ove informacije koristimo kako bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica te Vam omogućili da kupnju učinite lakšom, sigurnijom i ugodnijom.

Prilikom unosa podataka o platnim karticama, povjerljivi podaci se javnom mrežom prenose u sigurnom (kriptiranom) obliku korištenjem SSL protokola i PKI sustava, kao trenutno najsuvremenijih kriptografskih tehnologija. Sigurnost podataka tijekom kupnje jamči izvršitelj platnih kartica pa se cijeli proces odvija na web stranici banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni u našem sustavu.

Kolačići

Web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pomogla da svoju upotrebu interneta prilagodite svojim potrebama.

Kolačić je tekstualna datoteka koju web poslužitelj postavlja na vaš tvrdi disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili slanje virusa na računalo.

Kolačići su Vam jedinstveno dodijeljeni i može ih čitati samo web poslužitelj u domeni koja ih je poslala. Jedna od glavnih svrha kolačića je pružanje pogodnosti koje će Vam uštedjeti vrijeme.

Pristanak i promjena uvjeta
Korištenje naših usluga znači da se korisnik slaže s određenim uvjetima korištenja. KVANTUM SPORT ZG d.o.o. se obvezuje pridržavati se svega navedenog, a sve promjene uvjeta stupit će na snagu tek nakon objave na ovoj web stranici i nakon slanja obavijesti e-poštom svim registriranim korisnicima.