Under Armour je usredotočen na to da bude bolji, jači i usredotočeniji od bilo kojeg drugog brenda.

Vjerujemo u buđenje svako jutro kako bismo stvorili legendarne sportaše. Od najboljih do onih koji tek počinju, sportaša stavljamo u središte svega što radimo. Neustrašivo stvaramo hrabrošću i uvjerenjem da prkosimo konvencijama. Inoviramo preuzimanjem odvažnih i pametnih rizika. Pojavljujemo se tamo gdje sportaši treniraju, natječu se i oporavljaju.

Vjerujemo da nas pobjede, velike i male, spajaju kao tim. Slavimo postignuća, dajemo priznanje tamo gdje bi trebalo biti. Odvojimo vrijeme za zabavu. Usmjeravamo prošle uspjehe kako bismo nadahnuli našu sljedeću pobjedu.

Vjerujemo da je sport veliki ujedinitelj. Ne sjedimo po strani. Predani smo pravednosti i jednakosti. Odnosimo se jedni prema drugima s poštovanjem. U svom radu primjenjujemo različite perspektive. Okupljamo se kao sila dobra da služimo zajednicama koje predstavljamo.

Vjerujemo da naš posao nije samo ono što radimo, već i kako ga radimo. Radimo etički i učinkovito na poboljšanju rezultata dok ponovno koristimo Zemljine resurse. Tražimo nove informacije za razvoj trajnih rješenja. Čuvamo naš planet za sve koji sada igraju, i sve koji će igrati na našim terenima.

Vjerujemo da se snaga gradi kroz borbu protiv nedaća. Djelujemo s poslovnim razmišljanjem u najboljem interesu branda. Pomažemo jedni drugima da prevladamo prepreke. Djelujemo pošteno, vodimo iskrene razgovore i rastemo kroz pogreške. Izazovima pristupamo s pozitivnom namjerom i nikada ne odustajemo.